Дадов сѐ и тие го знаеја тоа: Ќе се стопите од фотката на Селена Гомез

Дадов сѐ и тие го знаеја тоа: Ќе се стопите од фотката на Селена Гомез

Објавена во: Stars // Музика

Планетаната супер ѕвезда помина сѐ и сешто во животот. Од депресии, анаксиозност, панични напади, до невозвратена љубов и вртоглав пад на кариерата. 

Сега е цврста повеќе од кога и да е. И сите ја сакаат токму поради искреноста. 

На Инстаграм стави фотографија кога била мала, на три години. Под неа напиша: „Дадов сѐ и тие го знаеја тоа“. Не знаеме што точно значи оваа порака, ама ова слатко девојче ќе ве разнежни:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: