Дали се правиш важна зошто Цеца ти е мајка? Еве како Анастасија одговорила во детството

Дали се правиш важна зошто Цеца ти е мајка? Еве како Анастасија одговорила во детството

Објавена во: Живот // Живот

Од мајка ѝ ја има наследно убавината, но и талентот за пеење. Музичката кариера ја започна набрзо откако наполни 20 години, а сите песни кои ги објави веднаш станаа хитови.

Иако Светлана Цеца Ражнатовиќ е пејачка со неприкосновен глас, нејзината ќерка Анастасија гради успешна кариера и очигледно е дека ќе ја наследи.

Анастасија и Вељко уште во детството, поради успешната кариера на Цеца, често беа во центарот на вниманието на јавноста.

Во една прилика Анастасија уште како тинејџерка ја прашаа како се чувствува со оглед на тоа дека нејзината мајка е позната личност, а еве што таа одговори тогаш:


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: