Денес е една од најзгодните пејачки: Може ли да претпоставите која е 16 - годишната девојка на фотката?

Денес е една од најзгодните пејачки: Може ли да претпоставите која е 16 - годишната девојка на фотката?

Денес важи за една од најубавите пејачки на балканската музичка сцена. На социјалната мрежа Инстаграм пејачката ја сподели оваа фотографија од тинеџерските денови, а доколку сево ова не ви помогна да сфатите за која станува збор нема да ве држиме уште долго во неизвесност.

Станува збор за српската пејачка Едита Арадиновиќ. Таа покрај фотографијата напиша: „Sweet sixteen“, што е доволен показател дека ѝ недостасуваат тинејџерските денови.

Што мислите, има ли некоја разлика од некогаш и сега?


Можеби ќе ве интересира: