Девојче со одговорот на прашањето „Што ќе добие од Дедо Мраз?“ го освои Интернетот

Девојче со одговорот на прашањето „Што ќе добие од Дедо Мраз?“ го освои Интернетот

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Екипата на ТВ Хајат за време на празници разговараше со купувачите во еден трговски центар, каде што збор имаа и најмладите, кои требаше да одговорат на прашање што очекуваат од Дедо Мраз.

Особено интересен беше одговорот на малата Ена, која за кратко време стана вистински хит на Интернет. За да дознаете што одговори таа, ќе мора да го погледнете видеото во продолжение:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: