Дневен хороскоп за среда: Напнат ден пред неколку знаци

Дневен хороскоп за среда: Напнат ден пред неколку знаци

Стрелец

Во наредниот период од вас зависи како ќе се одвива деловната ситуација и кога се во прашање односите со луѓе кои ви даваат деловни совети. Обидете се да не слушате никого и концентрирајте се само на себе. Пазете се од ненадејни деловни пресврти до крајот на денот..

Јарец

Можеш да бидеш многу подобар здравствено само ако научиш да се почитуваш себеси и своето слободно време. Љубовната ситуација е многу деликатна затоа што партнерот не сака многу да ви открива, па поради тоа се раѓаат многу големи сомнежи и лоши страни од вашата врска.

Водолија

Овој период е многу посебен и имате тенденција да гледате многу работи низ прсти на другите луѓе, особено кога станува збор за работните места во кои се занимавате. Не дозволувајте вашите емоции да ве надвладеат бидејќи Месечината го активира вашето поле на лоша и негативна комуникација.

Риба

Вашата владејачка планета Нептун е активирана од Меркур и носи многу негативни аспекти кои влијаат на вашето расположение, па затоа е многу важно да се контролирате себеси и сè што се случува во вашиот живот. Партнерот ви дава поддршка, но вие тоа не го разбирате на вистински начин.


Претходна страна  

Можеби ќе ве интересира: