Доказ дека мачките имаат 9 животи: Во пресметка со змија, едвај си ја сочува главата

Доказ дека мачките имаат 9 животи: Во пресметка со змија, едвај си ја сочува главата

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Оваа мачка во дворот на својата куќа се сретна со сосема неочекуван минувач...


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: