Доколку го прави ова на првиот „дејт“ – бегај!

Доколку го прави ова на првиот „дејт“ – бегај!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Првите „дејтови“ може да бидат секаква – неудобни, смешни, убави, посебни – но, доколку приметиш некои од овие осум знакови, бегај без да се свртиш наназад.

# Кога личноста со која се состатуваш се облекла непримерно.

# Нема манири додека конзумира храна.

# Безобразна е кон келнерите и целиот персонал.

# Постојано ти мораш да го започнуваш разговорот.

# Те осудува тебе или другите луѓе.

# Те прекинува додека зборуваш.

# Немате ништо заедничко.

# Твоите приказни и се здодевни.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: