Џастин и Хајли го прошируваат семејството: Еве како изгледа новиот член!

Џастин и Хајли го прошируваат семејството: Еве како изгледа новиот член!

Објавена во: Stars // Музика

Доколку сте личност која секогаш се надева дека ќе добие куче како подарок за празниците, тогаш имаме вести кои ќе те направат љубоморни на среќата на младенците Џастин Бибер и Хајли Болдвин.

Иако за подароци е се уште рано, сепак Џастин и Хајли оваа година порано почнаа со дарувањето. Тие си добија кученце кое го нарекоа Оскар, а како изгледа тоа погледнете во продолжение од фотографијата што тие ја објавија на социјалните мрежи!

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: