(ФОТО) Хана нашминкана: Иста како мама Тамара

(ФОТО) Хана нашминкана: Иста како мама Тамара

Објавена во: Мода // In and Out

Малата Хана редовно со мама Тамара одат на разубавување. Најчесто Хана ужива во убавото друштво и се „дотерува“ како мама.

Хана позира пред огледало нашминкана, ко вистинска дама.


Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: