(ФОТО) И недостасуваат најмилите: Мама Тамара го бара мирисот на Хана и Дарен!

(ФОТО) И недостасуваат најмилите: Мама Тамара го бара мирисот на Хана и Дарен!

Објавена во: Stars // Музика

Веќе неколку денови нашата пејачка и овогодишната претставничка на Евровизија, Тамара Тодевска, престојува во Тел Авив, Израел, поради претстојната Евровизија. Таа настапува на втората полифинална вечер на 16 мај, а доколку влезе во финалето за што шансите се големи, нејзиниот престој ќе се зголеми.

За целиот овој период нејзините деца ги чува семејство на Тамара и нејзиниот сопруг. Хана е во Белград со тета Тијана, а Дарен е во Гевгелија со семејство на Александар.

Но, дека и недостасуваат нејзините најмили, говорат и сите постови кои ги споделува за нив, а последниот во низата е фотографија на која мириса влажни марамчиња. „Мирисот што секогаш ме враќа дома. Најблиску до Хана и Дарен.“  - напиша Тамара во описот на фотографијата.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: