(ФОТО) Ослабе повеќе од 200 килограми: Не е за верување како изгледа сега

(ФОТО) Ослабе повеќе од 200 килограми: Не е за верување како изгледа сега

Рони Броуер може да се смета за вистински херој. Овој човек страдаше од депресија и дебелина целиот свој живот.

Сепак, Рони не се откажа. Тој успеа да се ослободи од повеќе од 200 вишок килограм. Оваа приказна ќе ве шокира, но и ќе ве допре.

Кога тежината на Американецот достигнала критични 300 килограми, неговата стандардна вечера се состоела од пица, помфрит и 20 хамбургери.

Остатокот од приказната, како и фотографиите од тоа како изгледа денес, погледнете ги на Машки магазин.

Можеби ќе ве интересира: