(ФОТО) Социјалните мрежи горат: Порака полна љубов на автопатот „Пријателство“

(ФОТО) Социјалните мрежи горат: Порака полна љубов на автопатот „Пријателство“

Објавена во: Совети // Boys and Girls

На автопатот „Пријателство“, односно „Велес - Скопје“ денес имаше нова порака. Имено на бел чаршав беше напишано „Те сакам моја принцезо“. 

Оваа порака полна љубов за кратко време ги освои сите следбеници на социјалните мрежи, а во коментари истите водеа дебата кој ја има напиша. Тие се двоумеа дали пораката ја има напишано момче на својата сакана или пак мајка на својата ќеркичка.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: