Фотогалерија: Swatch и Божиновски часовници организираа Dragon ball турнир на Нихон-Џи фестивалот

Фотогалерија: Swatch и Божиновски часовници организираа Dragon ball турнир на Нихон-Џи фестивалот

Објавена во: После „Школо“ // PR

Во супер атмосфера и со многу позитивна енергија во саботата се одржа Dragon ball турнир како дел од фестивалот на јапонска култура Нихон-џи, на кој годинава Божиновски часовници и накит беше горд спонзор. Покрај турнирот, на фестивалот посетителите имаа можност да се запознаат со специјалната колекција на Swatch посветена на Dragon ball. Погледнете ја оваа навистина несекојдневна колекција на часовници.

Погледнете ја оваа навистина несекојдневна колекција на часовници која моментално може да ја купите со 30% на следниот линк :https://bozinovski.com.mk/swatch-dragonball-z/

ПР објава

ГАЛЕРИЈА:
Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: