Гитара, чело, пијано и гласот на Антониа: Подгответе ги марамчињата!

Гитара, чело, пијано и гласот на Антониа: Подгответе ги марамчињата!

Објавена во: Stars // Музика

Пејачката Антониа Гиговска не престанува да изненадува. Овој пат таа објави нов кавер песната „Неиздрживо“. Оргиналната верзија на песнава ја има отпеано Амел Чуриќ, вториот победник од музичкото натпреварување Х - фактор.
Во придружба на пијано, гитара и чело, кои даваат една посебна магија на целата изведба, не може да не ви дојдат солзи на очите од оваа изведба. Уживајте!Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: