Го освоија Инстаграм: Тие се вистински доказ за сличностите помеѓу сопственикот и кучето!

Го освоија Инстаграм: Тие се вистински доказ за сличностите помеѓу сопственикот и кучето!

Објавена во: Совети // Другарство

Поминував низ многу тежок период кога дојдов до заклучок дека мојата емоционална празнина е предизвикана од желбата да се грижам за некој друг. Тогаш го вдомив Росенберг, вели Topher Brophy од Њујорк, кој ги освојува социјалните мрежи со фотографиите од себе и неговото куче во интересни комбинации.

Овој тандем само на Инстаграм има над 200 илјади следбеници. Topher истанува дека го вдомил Росенберг бидејќи физички, но и по однесувањето го потсетувал на себе. 

Во продолжение погледнете неколку фотографии од овие двајца шармери...
Објавена во: Совети // Другарство

Можеби ќе ве интересира: