Google маркетинг работилница на 10.2.2023 во Скопје

Google маркетинг работилница на 10.2.2023 во Скопје

Објавена во: После „Школо“ // PR

KARIERA.mk со радост најавува ексклузивна работилница на 10.02.2023 во Skopje Marriott Hotel за сите маркетинг професионалци и ентузијасти! Предавач на еднодневната работилница ќе биде директорката на Google Marketing Platform Turkey, Ece Ozturk Dogan.

На работилницата ќе се работи на практични маркетинг предизвици и решенија и е наменета за сите маркетинг ентузијасти од почетен степен до сите маркетинг експерти од државата и регионот. Сите учесници по завршувањето на работилницата ќе добијат сертификат. 

Дополнително ги повикуваме и компаниите кои сакаат да инвестираат во маркетинг знаењата на своите вработени да бидат дел од овој одличен настан. 

Теми кои ќе бидат опфатени на работилницата:

  • Google tools for startups
  • How Google ads work?
  • Digital maturity framework
  • Youtube and display ads
  • Enterprise advertising solutions
  • Ga4 and the future of Google

Карти за работилницата може да се купат онлајн на следниот ЛИНК

За било какви дополнителни информации и консултации ви стоиме на располагање на contact@kariera.mk или пак на 078 479 306

* ПР - објава

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: