Гордост на мама: Синот на Андријана Јаневска освои второ место на Меѓународен фестивал

Гордост на мама: Синот на Андријана Јаневска освои второ место на Меѓународен фестивал

Објавена во: Совети // Семејство

Синот на пејачката Андријана Јаневска освои второ место на Меѓународен фестивал со натпреварувачки карактер „Сергеј Михајлов“ во Штип.

„Гордост на мама! Втора награда за Димитар Гиновскина Меѓународниот натпревар „Сергеј Михајлов" во Штип, пијано, прва А категорија. Честитки до професорот Бобан Миковски кој неуморно работеше и максимално се посвети! Нека ви се множат наградите“, напиша Андријана.


Со изведби на Бах и Черни на пијано, Димитар го освои жирито.

Првото место го освои Дарија, ќерката на Богоевски Владимир член на групата „Тајфата“.

„Прво место 99 поени на меѓународниот натпревар во Штип „Сергеј Михајлов“. Сепцијално благодарам со професорката Христина Никоска“, напиша Владимир.

Фото: Инстаграм/ Фејсбук


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: