Хит видео: Татко ги уловил своите близнаци во кражба на чоколадо

Хит видео: Татко ги уловил своите близнаци во кражба на чоколадо

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Мика Фримен ги уловил своите синови во кражба на чоколадо. Кога мислеле дека никој не ги гледа, момчињата се искачиле на работната површина во кујната и почнале да голтаа од благото задоволство.

Со помош на детско столче успеале да се качат до плакарот во кујната, а потоа неговиот татко ги забележал.

„Што правите?“ - ги прашал, а тие двајца збунето го погледнале.

Сепак, чоколадата била попримамлива па продолжиле да јадат без да обрнат внимание на нивниот татко.

@ncfreeb

##twins ##fyp ##dads ##daddydaycare  ##busted  ##viral  ##momsaway

Pink Panther (Main Theme) - Movie Sounds Unlimited

Ова видео за кратко стана вирално и во краток рок собра повеќе од 83.000 лајкови.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: