И „Шазам“ со финални анализи: Еве која е најпребарувана песна за 2018 – та!

И „Шазам“ со финални анализи: Еве која е најпребарувана песна за 2018 – та!

Објавена во: Stars // Музика

„Шазам“ важи за омилена апликација за препознавање на песни, која ја користат милиони луѓе шитум светот. Песната која била најпребарувана во 2018 – та на оваа апликација е дуетот на Деми Ловато и групата Клин Бандит, „Соло“.

Од „Шазам“ објавија дека оваа песна е пребарувана 9.1 милион пати. Ова е скоро половина милион повеќе од песната која е на втората позиција, а станува збор за дуетот на Ники Џам и Џеј Балвин, „Х“.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: