Иделни описи за летните фотки на Инстаграм: 15 од нив кои ќе го подобрат впечатокот за секоја објава

Иделни описи за летните фотки на Инстаграм: 15 од нив кои ќе го подобрат впечатокот за секоја објава

Објавена во: Мода // Moj стил

Овие описи најдобро одговараат за летните фотографии...

Летото е најдобриот период од годината од повеќе причина, а една од нив дефинитивно се предобрите фотографии, како и Инстаграм „фидот“, на кој преовладуваат прекрасни бои. Поради треба да најдеш и совршен опис кој е идеален за тие фотки.

Нема подобар и поубав опис од некој цитат кој одговара на годишниот период во кој фотографијата е направена. Токму затоа летото можеби има најмногу цитати од разни автори. „Elite Daily“ ги издвои најубавите летни цитати кои се идеални за опис на фотографиите на Инстаграм. Не мора да бидат само за Инстаграм, но таму можеби најдобро одговараат со оглед на тоа што таму се објавуваат најмногу фотографии од летувањата.

# „Сè најдобро се случува помеѓу јуни и август.“

# „Каде и да одиш, без оглед на времето, секогаш со себе носи го своето сонце.“

# „I sea you.“

# „Денот без сонце е како ноќ.“

# „Resting beach face.“

# „Paradise found.“

# „Што и да планираат да направат облаците, секогаш верувам во сонцето кое никогаш не престанува да изгрева.“

# „In my mermaid era.“

# „Сонцето ќе го води твоето срце дури и во намрачните денови.“

# „Strawberry ice cream, one spoon for two.“

# „It's tan o'clock.“

# „Си посакувам многу сонце.“

# „Летото пристигна и животот одма е полесен.“

# „Време беше.“

# „Live by the sun, love by the moon.“

фото: unsplash.com

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: