Истетовира “време“: Што значи најновата тетоважа на Кајли Џенер?

Истетовира “време“: Што значи најновата тетоважа на Кајли Џенер?

Објавена во: Мода // In and Out

Тетоважите се континуиран тренд кој не поминува со времето. 

Кајли Џенер од неодамна се приклучи на “тимот“ кој редовно се тетовира и ја претстави својата најнова тетоважа на Инстаграм, но не ни беше веднаш јасно што е и што претставува!

Бидејќи Кардашијан-Џенерс се водат по реченицата „ако не е на Инстаграм, не се случило“, Кајли ја покажа својата тетоважа за прв пат на социјалната мрежа, позирајќи навидум суптилно, но очигледно е дека нејзината рака е насочена директно кон тетоважата „4:43“, и ако се прашувавте што симболизираат овие бројки, тие се всушност времето на раѓање на нејзината ќерка Сторми.

извор:famoza.net

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: