Израсна во фраер: Драгана Мирковиќ за првпат го покажа својот син

Израсна во фраер: Драгана Мирковиќ за првпат го покажа својот син

Објавена во: Совети // Семејство

Погледнете како изгледа Марко...

Пејачката Драгана Мирковиќ му го честиташе на синот Марко 20 - от роденден на Инстаграм и за првпат објави негова фотографија.

Иако често зборува за синот Марко и ќерката Мануела, Драгана не споделува фотографии од нив на социјалните мрежи, бидејќи не сакаат да се експонираат.

Сепак, на 20 - от роденден на својот наследник направи исклучок.

Таа сподели фотографија од Марко, а иако на истата е со заштитна маска, сепак можеме да видиме како тој изгледа.


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: