Како Били Ајлиш ја изненади нејзината 16- годишна обожавателка која целосно се грижи за мајката и братот

Како Били Ајлиш ја изненади нејзината 16- годишна обожавателка која целосно се грижи за мајката и братот

Објавена во: Stars // Музика

Девојките се прегрнаа во блиска прегратка и рекоа дека се сакаат. 

Нема што да должиме, погледнете во видеото како тоа го направи Били, уште еднаш докажувајќи дека е голема ѕвезда со големо срце:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: