Како изгледа денес малата Наталија која ја изговори познатата фраза „Боже Петра“: Сигурно не би ја препознале (ФОТО)

Како изгледа денес малата Наталија која ја изговори познатата фраза „Боже Петра“: Сигурно не би ја препознале (ФОТО)

Во една детска емисија пред десет години имавме можност да видиме едно слатко девојче, кое се прослави кажувајќи само една реченица

Познатото видео од детската емисија стигна до Јутјуб и социјалните мрежи и дури и денес, секојдневно има се поголем број прегледи.

Две мали девојчиња кои одговараат на прашања и познатата реченица на Наталија Митровиќ од Свилајнец насмеа милиони луѓе ширум Србија.

Реченицата „Боже Петра“ и удирање со дланка по челото стана вирално, а не ретко се слуша некој да ја каже токму оваа реченица на шега.

Поминаа многу години од снимањето на познатата сцена, а Наталија порасна во тинејџерка која доколку ја сретнете на улица нема да ја препознаете како слаткото девојче од пред десет години.

Пред две години Петра и Наталија беа посетени од екипата на емисијата на РТС „Што би направиле следно? а вака изгледаа:

 Кога го снимаа „Бесни земјени црви“, Петра и Наталија имаа по четири години.

Еве како изгледала тогаш Наталија во виралното видео:


извор:GLOSSY

Можеби ќе ве интересира: