Како изгледа кога гурман ќе одлучи својот празничен одмор да го помине дома?

Како изгледа кога гурман ќе одлучи својот празничен одмор да го помине дома?

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Дали овој пресладок крзнен пријател, донекаде ве потсетува на вас?

@friendlyquest

type as many letters please ##ferret ##FestiveFashion ##cooking ##foryou

BICHOTA - KAROL G

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: