Кажи ни што најчесто сонуваш и ќе ти откриеме кој мисли на тебе

Кажи ни што најчесто сонуваш и ќе ти откриеме кој мисли на тебе

Објавена во: Совети // Тестови

Те интересира кој мисли на тебе? Реши го овој квиз и кажи ни што најчесто сонуваш, а ние ќе ти откриеме кој мисли на тебе.

Кажи ни што најчесто сонуваш и ќе ти откриеме кој мисли на тебе

Понекогаш сонувам дека паѓам и кога ќе паднам, се будам.

Моите соништа се црно - бели.

Повеќе сонувам кошмари, отколку убави соништа.

Понекогаш сонувам луѓе кои ги немам видено со години.

На соништата имам апсолутна контрола (луциден сон).

Понекогаш сонувам дека сум на училиште и дека ништо не знам.

Понекогаш соништата ми се повторуваат, повеќе ноќи сонувам исти работи.

Често една специфична личност ми се јавува во сон.

Понекогаш сонувам дека имам супер моќи, како што е летањето.

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: