Марио Манов проговори за најголемата негова несигурност - акните: Објави фотки - пред и потоа

Марио Манов проговори за најголемата негова несигурност - акните: Објави фотки - пред и потоа

Познатиот инфлуенсер Марио Манов пред некое време повторно се врати на социјалните мрежи. Лошиот период го остави зад себе и реши да сврти нов лист. Сега одново ќе се труди да ги освои своите обожаватели, но на еден сосема поинаков начин, својствен само за него.

Пред извесен период во интрвју за Хаштаг се наврати и на лошиот период, но и на она што го поттикнало да се врати на социјалните мрежи, а вчера откри дека долго време се борел со неговата најголема несигурност - акните.

- Ве молам да не ми се смеете за сликите - напиша Марио и одлучи најискрено, без филтри и фотошоп да покаже како изгледало неговото лице.

Но овој период е зад него, тој сега конечно вели дека е среќен што го решил овој проблем.

И објави фотка од тоа како изгледа сега, со чисто лице без акни. 

Манов ги праша следбениците доколку сакаат да им раскаже детално што нему му помогнало во овој процес, со цел да им помогне и на другите на кои им е потрбно и кои се борат со акни.


Можеби ќе ве интересира: