Лејди Гага може да и подзавиди: „I`ll never love again“ во изведба на Александра Јанева!

Лејди Гага може да и подзавиди: „I`ll never love again“ во изведба на Александра Јанева!

Објавена во: Stars // Музика

Дека нашата пејачка Александра Јанева може гласовно да застане рамо до рамо со многу светски ѕвезди е утврдено уште многу одамна. Но, овој пат станува збор за сериозно потврдување на оваа теорија.

Имено, младата пејачка како домашна задача си ја зададе песната „„I`ll never love again
“, која Лејди Гага ја отпеа во еден од најдобрите филмови за 2018 - та „A star is born“. Како Алексадра ја заврши својата задача слушнете ОВДЕ.

П.С. Пред да го пуштите видеото земете си паломи, големи се шансите оваа изведба да ве доведе до солзи!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: