Љубовен тренд во карантин: 3 хороскопски знаци кои се во состојба да раскинат онлајн

Љубовен тренд во карантин: 3 хороскопски знаци кои се во состојба да раскинат онлајн

Овен

Овенот е имплусивен, енергичен и ќе прави онака како што сака. Доколку му здодеете нема да има проблем да продолжи понатаму. За разлика од Ракот и Вагата, не се премислува. Доколку не се чувствува исто веднаш ќе ви го каже тоа.

Стрелец

Стрелецот е независен и на неговиот авантуристички дух не му е лесно да остане на едно место. Не му е необично да ја прекине врската со порака. Секогаш е искрен, па со самото тоа некогаш може да биде и суров. Може да раскине со вас пред да успеет еда го изнесете својот став.

Јарец

Кога Јарецот ќе види дека врската повеќе нема смисла, тешко ќе ги сокрие своите емоции. Практичен е и реален. Бидејќи е „old - school“, никогаш нема да раскине преку порака, но поради моменталните околности нема да му биде проблем преку „разговор“ на Скајп или Зум да стави крај на врската со вас.

Можеби ќе ве интересира: