Мачка или лилјак? Дури ни сопственичката не може да одлучи што е

Мачка или лилјак? Дури ни сопственичката не може да одлучи што е

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Ања е едногодишна мачка која повеќе време поминува во воздух, отколку на земја...

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: