Мачор за кој хигиената е на прво место: Го следат илјадници луѓе на социјалните мрежи

Мачор за кој хигиената е на прво место: Го следат илјадници луѓе на социјалните мрежи

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Овој мачор ја обожува водата, што е ретко во светот на мачките...

Ужива во секојдневната хигиена, особено кога го подготвуваат за шетање. 

@twiniboo

Cat care time thank you pethroom_global for these amazing product  ##fyp ##cat ##bathcat ##foryoupage ##catsoftiktok ##learnontiktok ##hellospring

[Animals and dishes] Cute BGM - Sound Owl

@twiniboo

Curious boy ##fyp ##bathcat ##catsoftiktok ##foryoupage ##cat ##FreeFreeDance ##catslovers ##catsruletheworld ##healthyliving ##foryou

Bella used my sound wtf -

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: