Мајка на две деца го воодушеви Интернетот: Откри на колку начини може да ги спакувате новогодишните подароци

Мајка на две деца го воодушеви Интернетот: Откри на колку начини може да ги спакувате новогодишните подароци

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Тајната не е во убавината на хартијата. Од најобичен картон може да направите феноменално пакување, а еве како:

@mama_mila_

Wow guys TYSM for 11M on my first wrapping video  as requested here’s a fun way to wrap clothes  ##holidaytok ##holidayvibes ##12daysofxmas

Christmas Trap (In the Hall of the Mountain King) - Equanimous

@mama_mila_

Because we all need a some extra joy this year  ##12daysofxmas ##holidaytok ##christmas ##foldinghack

Christmas In Hollis - RUN DMC

Доколку овие два начини ви се допаднаа, влезете на нејзиниот ТикТок профил и откријте многу повеќе.

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: