МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ: Забави од соништата, силни емоции, креативни планови и неочекувана средба

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ: Забави од соништата, силни емоции, креативни планови и неочекувана средба

Вага

Некој упорно ќе се обидува да ве вовлече во нечиста игра. Ќе се соочите со дилемата дали да кажете што мислите или да молчите. Искуствата кои ќе ги доживеете овој месец ќе ве подготват за големи промени на љубовно поле.

Најубави денови: 1, 19, 26
Најтешки денови: 22, 23

Скорпија

Зракот на духовната енергија ќе биде насочен кон вас. Ќе се ослободите од токсините - физички или емоционални. Затоа, ако има нешто што ве боли, е заглавено во вас и ве труе, сега е време за рехабилитација. 

Најубави денови: 4, 12, 28 
Најтешки денови: 6, 24

Стрелец

Во декември ќе имате многу пријатни искуства. Добрите емоции ќе бидат предизвикани од комуникацијата со луѓето што ги сакате, а можеби и поради тоа што ќе посетите некој интересен настан. 

Најтешки денови: 6, 24, 31
Најтешки денови: 15, 23

Јарец

Во декември изгледа нешто ќе ве поттикне да ја завршите заостанатата работа и да воведете ред во друштвото, за да се ослободите од непотребното влијание. Би било прекрасно ако го направите сето ова, но во ритамот, најдете време и за одмор. 

Најубави денови: 6, 19, 31
Најтешки денови: 11, 27

Водолија

Добро е да се фокусирате на конкретните цели и идеи што сакате да ги направите следната година. И тука не се работи само за нешто што ќе си го посакате, туку да поставите голема и важна долгорочна цел пред вас. 

Најубави денови: 3, 12,31 
Најтешки денови: 7, 29

Риби

Во декември повеќе ќе се потпирате на вашата интуиција. Некои од вас конечно ќе сфатат зошто толерирале нечии негативни влијанија. Дозволете нечија магија да си го направи своето и да биде лекот за да заздравите, затоа бидете желни да слушате.

Најубави денови: 9, 19, 31 
Најтешки денови: 15, 24
Претходна страна  

Можеби ќе ве интересира: