Моќни илустрации за пријателството денес: Пораката ќе ве шокира

Моќни илустрации за пријателството денес: Пораката ќе ве шокира

Објавена во: Совети // Другарство

Стефан Крафт е уметник од Германија кој, под уметничкото име Iconea, прави фантастични илустрации со коментари за денешното пријателство и проблемите кои се насекаде околу нас. Овие негови фотографии се толку силни што ќе ве натераат да размислите....

Ви ги издвојуваме најдобрите од неговиот профил. Што мислите?

Објавена во: Совети // Другарство

Можеби ќе ве интересира: