Момче на суд нацрта нешто страшно: Поради ова, неговата мајка e осудена на доживотна робја

Момче на суд нацрта нешто страшно: Поради ова, неговата мајка e осудена на доживотна робја

Објавена во: Совети // Семејство

Ужасно!

На судењето, за време на испрашувањето, момчето зело парче хартија и нацртало ужасна работа, а потоа солзите започнале да му течат по лицето.


Триесет и петгодишната Аманда Луис е осудена на доживотна робја поради убиство на својата ќерка...

Клучен сведок за расветлување на овој случај е нејзиниот седумгодишен син. По цртежот на детенцето, мајката ја осудиле на доживотна робја.

На судењето момчето рекло дека неговата мајка ја удавила неговата сестра, а како тоа се случило... го раскажало преку цртеж.

Аманда тврдела дека нејзината ќерка паднала во базенот и се удавила, а сите поверувале во нејзината приказна, се додека не се појавиле цртежите на нејзиниот седумгодишен син кои ја негирале таа приказна.

„Мојата мајка и стави рака врз устата на мојата сестра за да не вика додека ја убива“, изјавило детенцето во судницата.

Седумгодишното момче подоцна е соочено во судницата со неговата мајка и тогаш започнало да плаче.

На судењето сведочела и мајката на Аманда, која рекла дека нејзината ќерка изгубила нерви со девојчето кое боледувало од хиперактивност и недостаток на внимание.


Видео: That Naughty Tomato

Можеби ќе ве интересира:

Животната приказна на ученичката Мирсада Хаџиќ: Никогаш не сум била на море, не го знам неговиот мирис и чувството на песок под нозетеОбјавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: