MUST HAVE: Доколку сте спортски тип, овие тренерки мора да се во вашиот плакар!

MUST HAVE: Доколку сте спортски тип, овие тренерки мора да се во вашиот плакар!

Објавена во: Мода // Must have

Најкомотно се чувствуваш кога на себе имаш тренерки, а сепак сакаш да изгледаш „кул“. Имаме одличен избор тебе!

Овие тренерки се вистинскиот избор за тебе. Одлични доколку вежбате, а уште поодлични се за средба со пријателите. Дефинитивно овие тренерки се дел од гардеробата која се вбројува во рубриката „MUST HAVE“!


фото: @nikicaaceva

Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: