MUST HAVE: Гумени чизмички за дождливи денови

MUST HAVE: Гумени чизмички за дождливи денови

Објавена во: Мода // Must have

Гумените чизмички во различни бои и шарените чадори одлично ја разбиваат сивата монотонија на еден облачен ден, кога ќе ги искомбинираме со нашата замислена гардероба.

Пред почетокот на зимата дефинитивно MUST HAVE парче се токму овие чизми.

Значи, девојчиња и да грми и да вее, модниот ритам на облачен ден да се пропушти не смее! 


Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: