MUST HAVE: Очилата за сонце на пејачот Филип Пешевски!

MUST HAVE: Очилата за сонце на пејачот Филип Пешевски!

Објавена во: Мода // Must have

Иако зимата е на самиот праг, не мислите дека очилата за сонце ќе треба да ги заборавите. Очилата на младиот пејач Филип Пешевски никогаш нема да излезат од мода, а вие момци доколку ги немате морате веднаш да си ги набавите! Дефинитивно овие очила се за секоја сезона!

фото: @pesevskif

Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: