MUST HAVE: Пижамите на Викторија Лоба, одличен избор за секоја девојка!

MUST HAVE: Пижамите на Викторија Лоба, одличен избор за секоја девојка!

Објавена во: Мода // Must have

Факт е дека секоја девојка сака поголемиот дел од денот да го поминува во пижами, не за друго бидејќи тие се најкомотни. Но, доколку сакате да направите „кул“ фотка, дефинитивно треба да си купите како оние на пејачката Викторија Лоба.

Во новогодишна атмосфера и со пижами на себе, Викторија собра голем број лајкови на Инстаграм. Комоција, „кул“ изглед за „кул“ фотка, дефинитивно овие пижами можат да се вбројат во MUST HAVE гардероба.


фото: @victorialoba

Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: