Музички времеплов: Кои 3 песни на Адел имаат најмногу прегледи на Јутјуб?

Музички времеплов: Кои 3 песни на Адел имаат најмногу прегледи на Јутјуб?

Објавена во: Stars // Музика

Откако го објави новиот албум „30“, никако не престанува да зборува и пишува за неа. Песните од алумот по самото објавување, обожавателите ги научија на памет и во еден глас уште при првото јавно појавување ги пееја со неа.

И покрај големиот број на прегледи на новите песни, постојат три, кои имаат билионски прегледи, а кои се тие, погледнете во продолжение:

# „Hello“ - 2.9 билиони

# „Rolling in the Deep“ - 2 билиони

# „Someone Like You“ - 1.8 билиони

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: