Музички времеплов: Најпознатите песни на Влатко Стефановски, за кои сме сигурни дека сите ги знаете

Музички времеплов: Најпознатите песни на Влатко Стефановски, за кои сме сигурни дека сите ги знаете

Објавена во: Stars // Музика

Влатко Стефановски е еден од најпознатите музичари во нашата држава. Со својот неверојатен талент за гирата го освои регионот, но и светот, а досега има настапено на многу престижни манифестации и големи сцени ширум светот.

Во својата дискографија има безброј музички дела, кои се вистинско богатство, кога е квалитетната музика во прашање. Од неговите плодна работа, успеавме да издвоиме три негови музички дела за кои сме сигурни дека сите ги знаете:

# „Gipsy song“


# „Чукни во дрво“


# „Кирилица“


фото: Принтскрин / Инстаграм

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: