Музички времеплов: Парис Хилтон - успешна и како пејачка и како диџејка

Музички времеплов: Парис Хилтон - успешна и како пејачка и како диџејка

Објавена во: Stars // Музика

Можеби многу од вас не знаат, но, Парис Хилтон има долга музичка кариера и е доста успешна на тоа поле.

Нејзиниот прв албум излегува во 2006-та година и постигнува неочекуван успех. По неверојатниот успех со поп албумот, таа брзо станува и добропозната ДиЏеј-ка.

Тоа што ја прави посебна и многу успешна како ди-џеј, велат дека е нејзината посветеност на фановите и сцената.

Во продолжение, слушнете ја последната нејзина песна:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: