Музички времеплов: Првиот настап на Марија Шерифовиќ - мала, весела и во друштво на мајка ѝ

Музички времеплов: Првиот настап на Марија Шерифовиќ - мала, весела и во друштво на мајка ѝ

Објавена во: Stars // Музика

За талентот за пеење на Марија Шерифовиќ цел свет разбра, и знае, но многумина не знаат или не се сеќаваат на првиот настап на пејачката.

Во добропрепознатливиот нејзин стил, мала, весела и во друштво на мајка ѝ, Шерифовиќ првиот настап го имала во 1998-та година во телевизиска емисија.

Погледнете како изгледала:Шокантна исповед на Марија Шерифовиќ: Откри каде родители ја зачнале, татко ѝ бил пијан

Образованието ми е поважно од пеењето: Џејла планира да живее во странство, а открива и дали ќе ја запостави музичката кариера

Спремна за мажење: Марија Шерифовиќ подготви македонско традиционално јадење

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: