На 9 февруари ќе го промените животот од корен: Сѐ поради едно неверојатно астролошко случување

На 9 февруари ќе го промените животот од корен: Сѐ поради едно неверојатно астролошко случување

Полната Месечина во Лав ќе настапи на 9 февруари и ќе донесе многу промени во нашите животи, особено на полето на љубов и работа.

Влегувањето на Месечината во знакот на Лав значи дека на 9 февриари ќе бидете фокусирани само и исклучиво на иднината, а сѐ што ќе одлучите тој ден ќе се однесува на сите идни настани во вашиот живот.

Всушност, 9 февруари ја има таа можност да ви ја запечати судбината во наредниот период.

Со ова најпогодени ќе бидат Рибите и Девиците.

Можно е на 6 февриари да прекинете долга врска или конечно да ги отворите картите пред некој со кој сакате да започнете врска. Многу хороскопски знаци ќе почувствуваат неразбирање од страната на партнерот, ќе почувствуваат и немир и потиштеност.

Затоа токму во периодот на Месечената во Лав треба да преиспитате што не е добро во вашиот живот и конечно да пресечете и да го промените неговиот тек.

Движечката енергија е она што најмногу ја одликува Месечената во знакот на Лав, па многу знакови ќе сакаат нивниот глас да се слушне и да бидат забележани. Можно е овој месец да бидете во потрага по подобра работа или да добиете унапредување на сегашното работно место.

Стрелците и Шкорпиите ќе се сретнат со најмногу критики, но наместо да реагираат суетно на нив, би требало да ги сфатат како добронамерни.

Овните и Вагите лесно трошат пари, па би требало да запрат малку и да размислат за штедење. во исто време Месечината во Лав им носи финансиски поволности кои може да ги искористат во започнување на сопствен бизнис.

Кога е полна Месечина во знакот на Лав, се советува да се посветите на сбее и да работите на преиспитување на себе. Идеално време е за внатрешни промени и работа на себе.

Што се однесува до здравјето, слабите точки во периодот на Месечината во Лав се срцето, половината и грбот, па можно е да имате некои од овие проблеми.

Иако овој период бара внимание тој е идеален за да промените се што досега ве нервирало и да продолжите да живеете еден потполно хедонистички стил на живот во кој себе ќе се ставате на прво место.

Можеби ќе ве интересира: