НАЈДЕНА МРТВА ВО СОПСТВЕНИОТ СТАН: Ова е починатата екс инспекторка од Охрид

НАЈДЕНА МРТВА ВО СОПСТВЕНИОТ СТАН: Ова е починатата екс инспекторка од Охрид

Објавена во: Живот // Живот

Марија Милошеска е поранешната инспекторка чие безживотно тело било најдено во стан во Охрид.

Како што пренесоа медиумите, таа била инспекторка во СВР Охрид, но била избркана поради наводна објава на недолични содржини на социјалните мрежи.

Не е позната причината за смртта на Марија а се очекува обдукцијата да ги даде одговорите на тоа прашање.

Член на нејзиното семејство открил дека нешто не е во ред кога неколку дена Милошевска не одговарала на тел.повици. и го нашол нејзиното беаживотно тело.

Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: