Најдобрите филмови објавени во 2022 година: Ако уште ги немаш изгледано, овие 10 не ги пропуштај

Најдобрите филмови објавени во 2022 година: Ако уште ги немаш изгледано, овие 10 не ги пропуштај

Објавена во: Stars // Филм

Време е да се осврнеме на најдобрите филмови кои излегоа во 2022 година...

Бидејќи времето надвор е постудено и погрдо, вечерите повеќе сакаме да ги поминуваме во топлината на својот дом, по можност под ќебе и со добар филм. 

Толку многу филмови се објавени во текот на оваа година! Некои беа одлични, некои неуспешни. Сакаме што побрзо да ги заборавиме оние кои разочараа. Сега, на крајот од годината, време е да се осврнеме на најдоброто од 2022 година, а почнуваме со филмовите. 

Досега пишувавме за најавите на многу филмови, реакциите на публиката за нив, предлози што да гледате, а сега во оваа листа ви издвојуваме 10 наслови кои изгледоа годинава, а кои не треба да ги пропуштите. Не е лесно да се избрет 10 од толку многу филмови, но овие се одлични, особено ако ви се допаѓа нивниот жанр. Проверете дали сте ги изгледале досега, а ако не сте, задолжително направете го тоа.

# Top Gun: Maverick


# Elvis


# Don't Worry Darling


# Through My Window


# Purple Hearts


# Bullet Train


# Do Revenge


# Where the Crawdads Sing


# Batman


# Luckiest Girl Alive


Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: