Најдобрите изданија на Ријана од црвените килими во 2018!

Најдобрите изданија на Ријана од црвените килими во 2018!

Објавена во: Moj стил, Музика

Секогаш атрактивна, поинаква од другите и секако во тренд. Сите овие коментари се однесуваат на светската музичка ѕвезда Ријана, која досега многу ретко има погрешено со својот стајлинг. Овој пат ги издвојуваме најубавите изданија на Ријана, од овогодинешните црвени килими.
Уживајте!


Објавена во: Moj стил, Музика

Можеби ќе ве интересира: