Најголеми непријатели на вирусот се дијамантите: Златар направи маска вредна 10 милиони

Најголеми непријатели на вирусот се дијамантите: Златар направи маска вредна 10 милиони

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Маската е вредна 10 милиони, а е направена од 3.750 дијаманти и 450 грама бело злато. Целата маска тежи околу 500 грама.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: