Најслаткиот „крадец“ на светот: Златен ретривер сакаше само храна, но направи нешто генијално

Најслаткиот „крадец“ на светот: Златен ретривер сакаше само храна, но направи нешто генијално

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Не се воздржуваше за да украде малку храна...

Сакал само уште малку храна, но потоа „мајка му“ го предупреди. Секако, целиот план му пропадна.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: