Најсреќниот хороскопски знак кој има најголема шанса да освои 7 - ца на ЛОТО

Најсреќниот хороскопски знак кој има најголема шанса да освои 7 - ца на ЛОТО

Многумина посакуваат да добијат пари со помош на популарните игри на среќа, а астрологијата може да ви помогне да откриете кои ви се шансите да добиете на лото.

Судејќи според истражувањата на Лото играта од 2019 година, пронајдено е кој хороскопски знак во најголем број случаи освојува голема парична добивка.

Според статистичките податоци постои еден хорокоспки знак кој е најсреќен - Рибата.

Статистички гледано, луѓето родени во период од 19 февруари до 20 март освојуваат најмногу пари на лотарија - дури 11,6% од добивките на сите игри на среќа ги добиле луѓето од овој хороскопски знак. Рибите се сметаат за вистински среќници кои се предодредени за добивање на главните премии и многумина затоа сметаат дека на секој чекор ги привлекуваат парите.

Рибите се познати по својата великодушност и емпатична природа, нудат нежност, љубезност и симпатија. Би било интересно да дознаеме дали овие карактеристики се еднакво изразени и по нивното добивање на лотарија и дали наградите ги делат со своите најблиски.

На второ место се Раковите кои постигнуваат 9,9% успеси од игрите на среќа. Третото место го заземаат Девиците со 8,9% и Водолиите со 8,8% од освоените награди.

Според податоците добиени од ова истражување, пронајдено е дека хороскопски знак кој има најмалку среќа е Стрелецот.

Можеби ќе ве интересира: